Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: magazinmonic
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 59819
Постинги: 12
Коментари: 3
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
24.04.2014 18:35 - Модни дрехи и тенденции за есенно - зимния сезон
Автор: magazinmonic Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 734 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Всеки сезон си има своите новости и тенденции, отразени в актуалните модни колекции. Така е и сега.

 За хладните есенни и студените зимни дни най-важна от топлите дрехи е палтото. Дизайнерите са сътворили различни модели – класически прави, разкроени или палта с обемен силует и ръкави. Изработени от вълна, туид или кожа, те са с различна дължина. Трябва да се отбележат и модния мъжки стил, ретро и милитари.

Палтото не е единственият вариант за връхна дреха през есента и зимата на 2013-2014 година. Кожени якета с подчертани рамене, тренчове или пелерини с асиметрично закопчаване,  ще подчертаят модната ви визия. Дава се предпочитание на материи от вълна, кожа, неопрен. Не по-малко актуални са и кожените палта с анималистични принтове или модели с кожени яки и маншети като декоративни детайли.

 

Модните есенно-зимни рокли сякаш ни потапят в миналото. Дизайнерите не са забравили и стила милитари. Етно вариантите също са актуални. Разцветките са разнообразни – от модното бяло, до ярките и наситени червено, синьо, лилаво. Плетени, от вълна или туид, с дълги или къси ръкави, роклите за пореден път доказват, че за тях няма сезони. А ако поискате по-лек и весел модел, може да изберете сред разнообразните варианти от памук, шифон или коприна, едноцветни или с различни флорални и животински щампи. Да не забравяме, че актуални са декорациите и роклите от дантела.

Под връхните дрехи може да слагате каквото искате. Например дънки тип банан, със скъсен и прилепнал силует. Те могат да бъдат едноцветни или с различни щампи. Определено при тях се налага минимализма – липсата на всякакви декори. За хладните дни са подходящи костюмите от вълна или туид, с панталон или пола. Особено шик е съчетанието от пола молив и вталена жилетка. Ако предпочитате костюмите с панталон – нека да са в мъжки стил или тип милитари. При панталоните фаворити са широките модели – тенденция, която ще премине и в пролетта на 2014 година. Все по-често срещана при тях е многослойността, комбинирането им с поли и рокли. Що се касае до полите, модна си остава класическата пола молив. Актуални са и моделите с плисета, волани и различни креативни разрези.

Не бива да се подминават и модните тенденции при аксесоарите. Противоположни варианти от портмонета и обемни чанти, от боти до дълги над коленете ботуши, от обувки с плоски подметки до високия изящен или масивен ток – такива са тенденциите, съчетаващи различни стилове и текстури. Като се добавят и украшенията , актуални сред които са широките гривни , масивните обеци, многоредните мъниста и колиета, ще бъдете готови за новия моден сезон есен-зима 2013-2014 година.



Тагове:   мода,   дантела,   зима,   рокли,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Блогрол
1. Пухкав дамски халат
2. Пухкаво елече от еко кожа
3. Халат в черно и бяло
4. Гащеризон мрежа. Тип чорапогащник с V-образно деколте
5. Бански - ЕЛМИРА с коралов акцент
6. Сиви кожени ботуши тип чизми
7. Елегантни дамски боти в черен цвят
8. дамски обувки на висок ток
9. Пухкави пантофки изработени от Софт
10. Дамски ботуши от фин велур
11. Червени велурени ботуши
12. Черни апрески
13. Спортно - елегантни дамски боти
14. Безшевен клин в тъмно лилав цвят
15. Безшевен клин в лилав цвят
16. Еластичен клин със сини цветя
17. Секси нощничка
18. Елегантна черна нощница
19. Черна сатенена нощница с бял пух
20. Комплект нощница и халат за кърмачки в сив цвят
21. Широка и дълга шал яка
22. Бяла шапка с черни връхчета
23. Гривни за ръце бели - космати
24. Пухен домашен халат с качулка
25. Дамски бански в свежи цветове
26. Бански 2013 - Нелинда в тъмно син цвят
27. Дамска шапка изработена от еко кожа
28. Дамски елегантен шал - Меги
29. Боти в стил Оксфорд от фин велур
30. Светът на Жените