Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: magazinmonic
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 59755
Постинги: 12
Коментари: 3
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
09.09.2013 19:18 - Как да изглеждаме по-млади с помощта на дрехи и прически
Автор: magazinmonic Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 12170 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.09.2013 19:33


image  image
Знаем, че хората често са посрещани според дрехите си и пак според тях се определя възрастта им. Този факт е особено важен за дамите, които се стремят така да подбират стила си, щото тоалета им да ги прави по-млади и жизнени, а не да прибавя още годинки към възрастта им.

Относно „подмладяващите” дрехи, водещо е значението на цветовете. Тъмните цветове състаряват и акцентират върху цвета на кожата, което не винаги е желателно. Тъканите с проста и естествена текстура и в по-светли тонове подмладяват.Не по-маловажна е и кройката на дрехата. Тя не бива да прибавя допълнителен обем към фигурата. Широки пуловери и рокли състаряват, а джемперите в приятни нюанси освежават. Закупените дрехи винаги трябва да отговарят на действителния размер на своята собственичка, за да не изглежда тя странно или глупаво. Съобразно фигурата си, може да си купите за лятото костюм с къси панталони, с плисирана къса пола или по-тесен, дълъг до глезените панталон – без съмнение визията ви ще е по-младежка. Дънките са все повече предпочитани от дами от всякакви възрасти. Това не е случайно. Може би , те подсъзнателно разбират , че панталоните добавят някоя година отгоре. Дори и в офиса, ако не сте длъжни да спазвате определен дрескод, може да носите тъмно сини или черни дънки. Красиво и стилно изглежда съчетанието от пола молив и блуза с малка яка.Ако обичате ретро стила, избягвайте дрехи с големи щампи, защото състаряват. Дрехите, които изглеждат просто и непретенциозно, винаги подмладяват.

Същото важи и за бижутата. Голямо колие с тежки камъни и такива обеци могат да добавят дузина години. Ако искате да изглеждате по-млади, не носете обемни украшения и вместо злато и перли, дайте предпочитание на бижута от сребро или изкуствен метал.

Обувките също имат свойството да подмладяват или не своята притежателка. Избирайте класически обувки или така модните обувки със заострени носове. При всички положения токът е задължителен. Не забравяйте и за правилно подбраното бельо, което така красиво очертава женските форми.

За младата и по-стилна визия на всяка жена голяма роля играе прическата. Важен е наситеният цвят на косата, който прави чертите на лицето по-ярки. Малките къдрици или гладката коса винаги правят жената по-възрастна. Колкото по-естествен е видът на косата – толкова по-добре. Ефектни и стилни, както и подмладяващи са различните видове плитки, кичури, конската опашка и бретона.

Посетете онлайн магазин Моник

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Блогрол
1. Пухкав дамски халат
2. Пухкаво елече от еко кожа
3. Халат в черно и бяло
4. Гащеризон мрежа. Тип чорапогащник с V-образно деколте
5. Бански - ЕЛМИРА с коралов акцент
6. Сиви кожени ботуши тип чизми
7. Елегантни дамски боти в черен цвят
8. дамски обувки на висок ток
9. Пухкави пантофки изработени от Софт
10. Дамски ботуши от фин велур
11. Червени велурени ботуши
12. Черни апрески
13. Спортно - елегантни дамски боти
14. Безшевен клин в тъмно лилав цвят
15. Безшевен клин в лилав цвят
16. Еластичен клин със сини цветя
17. Секси нощничка
18. Елегантна черна нощница
19. Черна сатенена нощница с бял пух
20. Комплект нощница и халат за кърмачки в сив цвят
21. Широка и дълга шал яка
22. Бяла шапка с черни връхчета
23. Гривни за ръце бели - космати
24. Пухен домашен халат с качулка
25. Дамски бански в свежи цветове
26. Бански 2013 - Нелинда в тъмно син цвят
27. Дамска шапка изработена от еко кожа
28. Дамски елегантен шал - Меги
29. Боти в стил Оксфорд от фин велур
30. Светът на Жените